Termeni si conditii de utilizare ProHabitat.ro Marketplace 2016-06-13T11:32:51+03:00

Termeni si conditii de utilizare ProHabitat.ro Marketplace

1. Daca nu sunteti de acord cu vreun termen sau conditie de utilizare a ProHabitat.ro Marketplace, va rugam sa nu utilizati acest site.

2. ProHabitat.ro Marketplace ofera servicii de tip online marketplace magazinelor si furnizorilor de instalatii, constructii, bricolaj, etc. din Romania, denumiti in continuare „ofertanti” sau/si „parteneri”. Produsele acestora sunt listate si afisate pe site asa cum sunt transmise, asadar ProHabitat.ro Marketplace nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele greseli de redactare sau de listare referitoare (dar nelimitandu-se) la preturi, descrieri de produs, stocuri etc.

3. ProHabitat.ro Marketplace nu este un magazin online, nu ofera si nu vinde direct produsele listate pe site. Ofertantii indicati la fiecare produs sunt singurii responsabili de preluarea comenzilor, gestionarea si de livrarea acestora. Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare ofertant – acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului respectiv.

4. ProHabitat.ro Marketplace nu accepta si nu solicita niciun fel de plata din partea utilizatorilor.

5. Utilizatorii isi pot crea cont si pot genera comenzi pentru orice produs listat in site chiar daca nu isi creeaza cont. Utilizatorii pot trimite review-uri la produsele listate in site fara a-si crea un cont. Review-urile nu vor contine cuvinte obscene sau de orice alta natura (referitoare la rasa, etnie etc) incat sa aduca prejudicii site-ului ProHabitat.ro Marketplace sau altor utilizatori. Incalcarea acestei conditii va fi raportata organelor in drept.

6. Pentru a mentine un climat de afaceri onest si prietenos, orice intrebare, nelamurire, reclamatie referitoare la produs, ofertant, site etc, va fi adresata administratorul site-ului ProHabitat.ro Marketplace prin sectiunea Contact.

Aceasta pagina a fost revizuita astazi, 13.06.2016. Dvs. ca utilizator sunteti obligat sa vizitati frecvent aceasta pagina, pentru a fi la curent cu termenii si conditiile de utilizare ProHabitat.ro Marketplace.