Teava Uponor Confort Pipe Plus PE-Xa 16 x 2,0 mm

6,48 lei inclusiv TVA

Teava Uponor Confort Pipe Plus PE-Xa 16 x 2,0 mm (colac 640 m) fabricata din polietilena reticulata cu peroxid prin metoda Engel, avand bariera impotriva difuziei de oxigen, pentru incalzire in pardoseala. Pretul este specificat pe metru.

Sold By Framapesa srl Report Abuse

Report an abuse for product Teava Uponor Confort Pipe Plus PE-Xa 16 x 2,0 mm

Categorie: Etichete: ,

Descriere

comfort-pipe-plus

Uponor ofera solutii pentru incalzirea prin pardoseala cu agent termic pentru cladiri noi sau pentru cladiri in renovare. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt sanatoase. Instalatia invizibila face sa dispara nevoia de a curata in spatele radiatoarelor sau a tevilor aparente. Datorita faptului ca nu ridica praful sistemul de incalzire este perfect pentru oamenii care sufera de alergii. Caldura delicata oferita de sistemul radiant de incalzire Uponor actioneaza direct asupra corpului, fara sa existe stadii intermediare de incalzire a aerului din incapere. Rezultatul: acelasi nivel de confort dar cu o temperatura cu 2° C mai putin in incapere. Si acest lucru este benefic pentru sanatatea ta deoarece picioarele incalzite si o temperatura mai mica in zona capului este exact ceea ce are nevoie corpul omenesc.

Pentru a incalzi prin pardoseala este utilizat fiecare metru patrat din casa, iar aceasta solutie ofera un mediu interior sanatos. Este posibil sa fie utilizate diferite surse de incalzire, dar cel mai eficace sistem va fi cel bazat pe surse de energie regenerabile. Folosirea sistemelor de incalzire prin pardoseala permite reducerea costurilor cu energia cu pana la 12% si a costurilor operationale comparativ cu sistemele clasice de incalzire.

 

Download brosura Uponor Comfort Pipe PLUS.

Specificatii

Tip

PE-Xa

Diametru exterior (mm)

16

Grosime (mm)

2

Lungime (m)

640

Framapesa srl

0 out of 5
No Reviews Yet

Importam si distribuim echipamente termice si climatizare, supraveghere si control acces produse de firme de renume: Uponor, Panasonic, LG, Bosch, De Dietrich, etc.

More Products from Framapesa srl

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teava Uponor Confort Pipe Plus PE-Xa 16 x 2,0 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Questions and Answers

You are not logged in

Sorry no more offers available